Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 10 common:people_all_forms

Наказ про завершення навчального року.

Date: 12 травня 2020 о 20:07
184 view

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІ СТУПЕНІВ

с. Нападівка

вул. Шкільна,10, с. Нападівка, Калинівський район, Вінницька область , 22413,

тел./факс (04333) 3-44-18, E-mail: napadiv@ukr.net Код ЄДРПОУ 26286436

Н А К А З

  24 квітня 2020р.                        Нападівка                                       №22

Про проведення підсумкового

оцінювання учнів та організованого

завершення 2019/2020 навчального року

      У зв’язку з епідеміологічною ситуацією, що склалася в Україні, з метою запобігання поширенню корона вірусної хвороби (COVID-19), відповідно до рекомендацій, наданих в листі МОН України №1\9 – 213 від 16 квітня 2020 року «Щодо проведення підсумкового оцінювання та організованого завершення 2019/2020 навчального року», з метою виконання навчальних планів і освітніх програм, організованого завершення 2019/2020 навчального року 

НАКАЗУЮ:

  1. Завершити 2019/2020 навчальний рік 29 травня 2020 року.

  2. З метою запобігання поширенню корона вірусної хвороби (COVID-19) у 2019/2020 навчальному році не проводити масові заходи із залученням учасників освітнього процесу, у тому числі Свято останнього дзвоника та «Випускник - 2020»

  3. Вручити свідоцтва про здобуття базової середньої освіти до 15 червня 2020 року.

  4. Вчителям – предметникам:

  5. Продовжувати здійснювати освітній процес в умовах дистанційного навчання, у тому числі планування кількості та обсягу завдань та контрольних заходів, з урахуванням принципу здоров’я збереження , запобігаючи емоційному, ментальному та фізичному перевантаженню учнів.

  6. Забезпечити всім учням доступ до навчальних матеріалів відповідно до календарного планування з обов’язковим розміщенням їх на сайті школи.

  7. Провести підсумкове річне оцінювання навчальних досягнень учнів, враховуючи результати оцінювання з використанням технологій дистанційного навчання за другий семестр(для учнів 1-2-х класів початкової школи застосувати формувальне та підсумкове  оцінювання; для учнів 3-9-х класів – поточне, формувальне та підсумкове (тематичне, семестрове, річне)) оцінювання.

  8. Оцінювання результатів навчальної діяльності здійснювати у синхронному або асинхронному режимі(відповідно до рекомендацій, наданих МОН України у листі №1\9-213 від 16 квітня 2020 року «Щодо проведення підсумкового оцінювання та організованого завершення 2019/2020 навчального року»).

  9. Результати оцінювання навчальних досягнень повідомляти учням у такі способи: надсилати в індивідуальному порядку шляхом використання одного із засобів зв’язку (електронної пошти, смс- повідомлення, повідомлення в одному з менеджерів, повідомлення по телефону тощо). Оприлюднення списку   оцінок для всього класу є неприпустимим.

  10. Під час  дистанційного навчання з метою уникнення перевантаження учнів оптимізувати кількість робіт, які підлягають поточному оцінюванню та передбачають фіксацію оцінки у класному журналі.

  11. В організації щоденного освітнього процесу надавати пріоритет не поточному, а формувальному оцінюванню, яке передбачає підтримку учнів, коригування засобів та методів навчання у випадку виявлення їх неефективності.

  12. Результати виконаних учнями самостійних робіт використовувати для відзначення їх успіхів, аналізу помилок, планування подальшої роботи  з опанування навчального матеріалу в умовах дистанційного навчання. Основною метою оцінювання учнів в умовах дистанційного навчання є не перевірка і контроль, а забезпечення зворотного зв’язку вчителя з учнями.

  13. Під час організації освітнього процесу з використанням дистанційних технологій навчання в умовах карантину підсумкове оцінювання(тематичне, семестрове та річне) здійснювати віддалено, із використанням цифрових технологій.

  14. Підсумкові оцінки за семестр виставляти з урахуванням результатів поточного, тематичного оцінювання, оцінювання різних видів мовленнєвої діяльності, отриманих учнями під час дистанційного навчання та до його початку. Якщо з навчального предмета не передбачено тематичних підсумкових робіт, підсумкова оцінка може виставлятися за результатами поточного оцінювання. Учні, які не мають результатів поточного оцінювання з об’єктивних причин, можуть бути оцінені за результатами проведення семестрової контрольної роботи.

  15. Річне оцінювання виставляти з урахуванням результатів оцінювання за перший і другий семестри навчального року.

  16. Завершальне підсумкове оцінювання у 1-2 –х класах НУШ здійснити шляхом заповнення свідоцтва досягнень учнів за результатами виконаних ними робіт та спостережень.

  17. Забезпечити виконання навчальних планів та освітніх програм з урахуванням умов карантину.

  18. Організувати на початку 2020-2021 навчальних роках в 2-9 класах проведення вхідного оцінювання учнів з метою діагностування рівня навчальних досягнень учнів за попередній рік та планування подальшої роботи із систематизації, узагальнення та закріплення навчального матеріалу, що вивчався учнями дистанційно.

  19. Передбачити під час календарно-тематичного планування  на 2020-2021 навчальний рік суттєве збільшення навчального часу на узагальнення та закріплення навчального матеріалу за попередній рік.

  20. Завершити оформлення шкільної документації, зокрема заповнення класних журналів, після прийняття Урядом рішення щодо послаблення карантинних обмежень.

  21. Заступнику директора з НВР Лякіній О.С. :

  22. Забезпечити здійснення належного контролю за виконанням навчальних планів на 2019-2020 навчальний рік з урахуванням необхідності дотримання проти епідеміологічних вимог.

  23. Укласти гнучкий графік дистанційних перевірочних робіт та усних опитувань з метою недопущення перевантаження учнів і раціонального використання часу.

  24. Укласти графік видачі випускникам 9 класу свідоцтв про здобуття базової середньої освіти з урахуванням необхідності дотримання проти епідеміологічних вимог.

  25. Класним керівникам :

6.1.Учням 4 -9 класів у відповідних документах про освіту зазначити предмети, з яких вони мали складати державну підсумкову атестацію у 2019-2020 навчальному році, та зробити  ( у графі оцінка за ДПА) запис «звільнений(а)».

     6.2.Здійснити оформлення свідоцтв про здобуття базової середньої освіти, свідоцтв досягнень, табелів навчальних досягнень учнів не пізніше 15 червня 2020 року.

     6.3.Надіслати учням 1-8 класів, які не планують  навчатись в інших навчальних закладах, копії відповідних документів електронною поштою або в інший спосіб, з  подальшим врученням оригіналу документа у вересні 2020-2021 навчальному році.

  1. З наказом ознайомити всіх педагогічних працівників.

  2. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

             Директор   школи                Король В.С.

                                                                                                     

               

Comments:
Only authorized users can leave comments.